Alegerea unui saltea pentru un cuplu cu o mare diferență în greutate

Angajații fabricii de ajutor de multe ori o saltea cu o pereche mare diferență în greutate în alegeri. Aceasta este o situație destul de comună, care necesită o abordare atentă. La urma urmei, dacă alegeți salteaua greșită, un partener poate fi un disconfort in timpul somnului se simt, ceea ce înseamnă că el nu va fi capabil de a restabili puterea pe tot ecranul. În acest caz, fără ajutorul unui specialist nu. Cu toate acestea, ar trebui să aibă, de asemenea, unele de lucru educaționale în acest sens.

Ne-am decis clienților în selectarea și a făcut o listă de recomandări pentru a ajuta la care poate ajuta atunci când o saltea cumpăra, care se va întâlni fiecare partener.

Probleme de selecție saltea pentru persoanele cu diferențele de greutate pot fi rezolvate în diverse moduri. Factorii care influențează sunt diferența de greutate dintre soți, greutatea totală a acestora, stilul de viață, grupa de vârstă, precum și boli, dacă este cazul.
Situația 1. Diferența de greutate nu este mai mare de 30 kg.

În acest caz, problema nu este de fermitate saltea adecvată. Important doar pentru a alege nivelul corect de rigiditate, care depinde de greutatea totală. Toate produsele din directorul de fabrică pe ce fel de produse de încărcare proiectată indicată.

Cu toate acestea, vă oferim câteva sfaturi:

În cazul unei persoane de greutate 80 kg, este potrivit pentru primăvară sau federlos cu materiale de umplutură o unitate independentă. De obicei, densitatea saltelelor nu este mai mare de 300 de surse / mp.

Dacă greutatea este în intervalul de la 80 la 110 kg, este necesar să se aleagă nivelul mediu rigiditatea saltelei sau peste medie. Această densitate saltele cu arcuri de 450-700 / mp. În acest caz, unitatea de primăvară este potrivită.

Oameni care cântăresc peste 110 kg, sunt saltele cu umplutură rigidă pentru a cumpăra, de la 700 izvoare / m². Opțiunea ideală este un bloc de primăvară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *