Articol: Cum de a alege de aer condiționat în apartament

În ultimul an, arată în mod clar că astăzi aerul condiționat nu este un lux, ci o necesitate vitală. Prin urmare, problema nu este de a cumpăra în planul sau nu să cumpere, și ce să cumpere. Cei care optează pentru un aparat de aer conditionat, a declarat: „Cum de a alege de aer conditionat pentru un apartament?” S pentru tine câteva întrebări decide:

Ce putere ar trebui să fie dispozitivul;
dacă ar trebui să aibă în continuare funcția de încălzire;
Invertor sau nu;
Alegerea producătorului.

Să încercăm să răspundem la aceste întrebări. Noi spunem imediat că acest articol este de selecție probleme de balsam în apartament, și nu în operațiunile de birouri sau industriale, în magazine, etc Deci, aici este conditionat considerat, sau sisteme split mai tradiționale (sursă de alimentare externă la compresor și unitatea interioară cu un ventilator, țevile sunt interconectate cu freon). rapid de aer condiționat de ferestre sau decolorare bar de ciocolată, din cauza zgomotului și incompatibilitatea acestuia cu moderne euro-fereastră. De asemenea, nu vom lua în considerare sistemul divizat sau mai multe canale de tip coloană în industrie, în birouri mari, mall-uri, etc.
Pe măsură ce apartamentul de aer condiționat pentru a alege?

Selecția corectă a unei modele de putere conditionat – este baza pentru problema alegerea dreptul de aer condiționat. Cum de a alege – este în primul rând dreptul de a determina puterea. În caz contrar, deoarece nu a fost un model perfect, nu reușește cu un mediu confortabil în clădire pentru a oferi.

Mulți cred că puterea de a alege în mod exclusiv pe zona camerei de unde este necesar să se păstreze microclimat. Această neînțelegere nu iau în calcul mai mulți alți parametri. Și poate fi foarte bine că cei 30 m pentru un spațiu? Balsam Daikin FTXS25K RXS25K, în trecere, care conține exact acest domeniu va fi mică și va fi nevoie de unitate mai puternică de 3,5 kW. În cazul cel mai general, sistemul actual poate fi selectat în conformitate cu următoarea formulă: P (Răcire, W) = V (volumul) x Q + q.

Q este selectat după cum urmează:

30 W / m3 – pentru camere fără lumină naturală (partea de nord)
35 W / m3 – pentru camere cu iluminare normală.
40 W / m 3 – pentru zonele cu lumină puternică (partea de sud), sau geam mare.

q selectați după cum urmează:

câștig de căldură de către o singură persoană – 120-130 W;
300-400 W – câștig de căldură de la un singur calculator.

Prin urmare, pentru o cameră de 20 m2, care este întotdeauna câțiva oameni și mai multe calculatoare funcționează, dar încă situat pe latura de sud, s-ar putea să nu fie suficient, nu numai la 2 kW – aer conditionat TION, precum și 2,5 kW, în frigul.

De asemenea, susțin profesioniști între ele cu privire la întrebarea: „Cum de a alege de aer condiționat în apartament” – dacă puterea balsamul umfla într-o situație în care ferestrele sunt situate pe partea însorită a casei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *