Culori, modele și țesături

1. Și gâtul
Să acorde o atenție la corpul tau, dacă vă simțiți că cămașa însuși atârnă, schimba. În cazul în care vă simțiți bine, toate butoanele și fixează încercați să obțineți două degete. În cazul în care nu se poate potrivi două degete sau puteți potrivi mai mult de două degete, trebuie să încercați o altă dimensiune.

2. Ce fel de utilizare a instanței?
În general vorbind, există două tipuri de tăiere: subțire și clasic.

Slim tinde să rămână mult la corp. În cazul în care sunteți subțiri sau de a face o mulțime de exercițiu, acest tip de tăiere va funcționa foarte bine. Dacă doriți ca să dea o tentă modernă pentru look-ul, trebuie să utilizați, de asemenea, această reducere.

În cazul în care nu au aceste caracteristici, este preferabil să se folosească tăiat clasic. Adevărul este că diferența este minimă.

3. Detalii despre camasa lunga
Să identifice dacă utilizați lungimea corectă este foarte ușor. Ponte cămașă, în cazul în care nu te-ai picioarele încep? În cazul în care răspunsul este nu, trebuie să cumpărați o durata mai lunga una. Dacă ați trecut primul test, Fájate cămașă și ridică brațele. Dacă lăsați pantalonii când vă ridicați mâna, trebuie să utilizați o altă dimensiune.

4. culori, modele și țesături
După clarificarea problemei de dimensiune este timpul să vorbim despre design-ul. În cazul în care cu greu începe să faci colecția de tricouri, vă recomandăm să pariați pe culori neutre, în principal, alb și albastru. Aceste culori le pot utiliza în ziua și noaptea, într-un eveniment seminformal și una formală.

În cazul în care doriți să vedeți mai riscant alege să utilizeze modele. Acestea vă pot ajuta să vă dau o tentă modernă pentru look-ul. Opțiunile de materiale sunt, de asemenea, fără sfârșit. Cu toate că mai bine au cămăși de materiale diferite, vă recomandăm să optați pentru bumbacul. Acest material este foarte convenabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *