Cum de a alege un pat?

În cazul în care. O alegere între cumpărarea o canapea și un pat, atunci ar trebui să alegeți un pat Chiar dacă aveți doar o singură cameră (în acest caz, este posibil să se gândească la proiectarea dormitor, camera de zi). Pat – un obligatoriu și, s-ar putea spune chiar, piesa principală de mobilier din casa! Orice altceva – este secundar. Pentru a mânca sau vom vedea un film de oriunde, iar noi mergem acasă la culcare și petrece o treime din viață în pat. De mult se poate face fără, dar nu pe calitatea patului. Hai sa vorbim despre modul de a alege dreptul de pat.
Cum de a alege un pat: Pat de design
Alegerea unui cadru de pat

Patul este format dintr-un cadru și o bază pe care este așezat saltelei. cadru de pat vine în două forme:

Două spătar de sprijin și două părți laterale bari (bar).
Patru montate pe bara laterală și din spate. spătar pliabil, poate fi de două sau unul (a capului).

Pat cu tăblii, oporamiderevyannaya pat

un pat cu picioarele în pepinieră

În cazul în care patul de al doilea tip este construit (fără spinarea de susținere), necesită suport. Cea mai mare parte este de patru picioare. În timp ce există alte opțiuni: roțile, pereții laterali, podea extra-bază (podium, platforma) și altele.

Care cadru este de preferat? De fapt, nu contează, purtat pe piciorul în pat sau pe spate, în cazul în care producătorul este bun sau rău. fiecare pat este o lungă perioadă de timp, dar de mobilier scârțâit ieftine decolare rapid de bine și trebuie să fie înlocuite.

este echitabil ca picioarele de pat sunt mai frecvente decât rupt din nou, cu toate acestea, a remarcat. Alegerea este a ta.

Este de asemenea important, iar materialul cadru. Ramele de pat cele mai fiabile – cele care sunt realizate din lemn masiv si metal. paturi din fier forjat acum înălțimea de moda. Paturi suficient de puternice cu rame de răchită.

Pat mai putin de PFL si MDF. La fixarea fisurilor poate avea loc este slăbit pentru a face scârțâielile de pat. Probabilitatea este chiar mai mare în cazul în care rama de pat de PAL fabricat. Da, paturile sunt cele mai ieftine, dar acestea s-au schimbat și devin mai frecvente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *