Cumpara imobiliare – consiliere

„Înfunde“ în valoarea imobiliară a contractului! Ca regulă generală, pentru a evita taxele mari, mulți încearcă să încheie un contract de vânzare la o valoare redusă (estimată) a proprietății. În acest caz, riscul: proprietarul (vânzătorul) – poate primi decât suma specificată în contract, iar cumpărătorul – în caz de invalidare a tranzacției se poate califica doar pentru valoarea contractului.

Cumpărătorul poate asigura – pentru a lua primirea vânzătorului din suma primită efectiv. Dar, mai sigur încă va încheia un acord la prețul real. Da, taxele și impozitele vor fi mai mari probleme, dar mai puțin și posibile.

În plus, amintiți-vă! Notarul certifică faptul transferului de bani și, prin urmare, nu vor fi în măsură să depună mărturie în favoarea ta, în caz de litigiu cu privire la suma plătită de către vânzător.

Cumpăr imobiliare – consiliere 6. le examineze cu atenție la puterea de avocat! Nu este mai puțin frecvente în cazul în care tranzacția de către vânzător este un administrator. Documentul ce confirmă autoritatea unui avocat este un avocat. Nimic ilegal în această procedură, există, în cazul în care nu puțini „dar“.

  • идеалхоумс

De exemplu, în cazul în care principalul obligat a murit, tranzacția de către persoana târziu pentru a fi invalid! De asemenea, persoana care a emis o procură, în orice moment pentru a anula puterea de avocat sau a unui stat, după tranzacție, că avocatul a acționat contrar intereselor sale, și pe această bază să ceară recunoașterea tranzacției invalid. Pentru cumpărător (noul proprietar deja) – este plină de litigii prelungite.

Prin urmare, intenția de a vinde un apartament prin procură, în sine, ar trebui să vă avertizăm. În cursul reuniunii puțin trebuote cu clientul și să verifice pașaportul!

Cumpăr imobiliare – consiliere 7. face o afacere numai printr-un depozit! Depozitul trebuie să fie făcută imediat, în scris, sub forma unui contract preliminar. În contractul preliminar este prețul fix al apartamentului, termenul achiziției sale, perioada de eliberare a acestuia (în cazul în care vânzătorii trăiesc în ea), perioada de eliminare de furnizori din registru (în cazul în care vânzătorii să se înregistreze pe ea), răspunderea părților pentru eșecul tranzacției, precum și alte condiții pe care părțile doresc ea reflectă. Este important să se menționeze în mod clar înainte de semnarea unui contract preliminar care rămâne și care este exportat din apartament.

În contractul preliminar și suma fixă de bani (depozit), care a trimis vânzătorului pentru apartament (în plată), pentru a confirma intențiile dumneavoastră și să furnizeze pre-executarea contractului. În cele mai multe cazuri, depozitul este apoi utilizat de către vânzători pentru a plăti pentru costul de înregistrare a documentelor, necesare pentru încheierea contractului de vânzare de a vinde apartamentul, plata utilităților și altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *