Doar tendință în acest sezon?

Nu poți să-l urmărești, poți să alergi după rochia din ultima colecție a designerului italian și să-ți dai seama că sezonul următor, purtând această rochie, va fi un prost gust.

Mai multe spectacole într-un rând pe podium, vedem străluciri mari: flori, fructe, animale, pești și păsări, chiar și hamburgeri și ochelari de martini au avut loc ca un model pe tesatura. Îmbrăcămintea cu amprente atât de ușoare arată foarte impresionantă, dar îi sperie pe cei mai mulți cumpărători cu extravaganța și caracteristicile lor nepractice. Ne este teamă că vom cumpăra un lucru atât de vizibil prea mulți bani, dar ne-o dorim doar pentru un sezon, deci preferăm să investim într-un dulap clasic.

Motivul pentru o astfel de abundență de flori, animalistică și ornamente de plante – în tendința generală de blândețe și romantism. Femeile sunt deja obosite de costumele omniprezente, de costume pentru bărbați și de stilul sportiv. Rochii de zbor, fuste sexy, bluze cu mâneci luxuriante – asta doresc femeile. Florile imprimate, precum performanța feminității și a sensibilității, ornamentele animalistice – toate acestea sunt agresive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *