Ierbicide – 4 sfaturi pentru a îmbunătăți șansele

Aici e înfricoșător parte despre rezistență buruienilor …

De la prima aplicare a unei noi buruieni la erbicide vizate încercat deja de aceste mutatii ciudate si rare, care fac evoluția posibilă obținerea de rezistență. Această primă mutație nu poate veni la prima aplicare sau chiar după primele 1000 de tratamente. Dar, având în vedere cererile de timp si, iarba este de a găsi o cale de chimie.

Din acest motiv, a face BASF strategii solide o astfel de diferență semnificativă în prevenirea sau încetinirea tendințelor rezistente. Cele mai bune sunt materiale care aduc diferite comportamente (MOA), pe teren și vizează diferite locații ale Atractivitatea în buruieni cu probleme, spune Patrick Tranel, Universitatea din Illinois, oameni de știință de buruieni.

Tranel a făcut parte dintr-o echipa care a documentat importanța ation într-o comparație izbitoare a 100 de zone comerciale. Prima lor se concentreze a fost pe rezistente la glifosat Waterhemp, cu toate că rezultatele sale pentru rezistența la erbicide pe linie se aplică.

O rezistență de buruieni, deoarece câștigă a evoluat peste mutatii pentru a se potrivi într-un mediu în schimbare. În acest caz, schimba mediul, ca și fermierii strămutate în fiecare an, la o singură strategie erbicid.

ing schimbă acest mediu prin introducerea diferitelor chimice, care se încadrează pentru a face față în afara capacității de mutație.

„Probabilitatea ca o buruiană este rezistentă atât la erbicide A și B la erbicid, este foarte scăzut”, spune Tranel. „În cazul în care una într-un milion de plante la erbicidul A este rezistent și același număr de erbicid B este rezistent, veți obține o șansă din trilioane că o instalație este rezistent la mobi cele două erbicide în același timp.”

În cazul în care o buruiană a dezvoltat deja o rezistență la erbicidul A, ar putea fi luată de erbicid B. Acest lucru presupune că frecvența de rezistență existentă pentru erbicide este scăzută. Dacă rezistența de mai mulți ani în joc, schimbați cotele un pic pentru buruieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *