Imbracaminte pentru jogging de iarna

Care ar trebui să fie hainele de jogging în timpul iernii? Mai întâi de toate – multistrat. Utilizați materiale moderne – poliester, poliamidă, care vă permite să îndepărtați rapid umezeala de pe suprafața corpului. Costumele impermeabile completează lenjeria termică, fără teamă de frigul greu. În acest caz, îmbrăcămintea pentru jogging sportiv poate fi mai ușoară.

Pentru a te simți confortabil în timp ce alergi și a minimiza toate rănile posibile, ai nevoie de o pregătire bună. Dar ce haine putem alege să fugim vara? În primul rând, trebuie să respectați următoarele reguli:

Protejați-vă fața și mâinile de îngheț vă vor ajuta cu mănuși și o pălărie cu o supapă specială. Nu uitați că, în cazul unei scăderi semnificative a temperaturilor, hainele pentru joggingul de dimineață trebuie să fie mai calde. Aveți grijă să alegeți pantofii potriviți. Nu este rău dacă există inserții anti-alunecare speciale, iar talpa va fi adaptată la condițiile de funcționare la temperaturi sub zero. Pentru a cumpara in acest caz nu este necesar, diferit pentru o iarna este posibil sa inlocuiti cateva perechi de pantofi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *