Se amestecă în tricoul: moda si jachete pulovere

Tendința cea mai confortabilă și confortabil de toamna 2017 – este un material tricotat, în special – tricot pulovere și pulovere la modă. Nebunia de designer de tricotaje și toate tipurile de produse de la el acest sezon afectează deja stritstayl-cronicile și împușcături de moda in revistele glossy.

Sezonul actual ne oferă o gamă largă de diverse jachete la modă – toamna 2017 este generos cu privire la diversitatea și libertatea de alegere. Calitate și tricotaje frumoase nu poate fi mult. Acesta este un material luxos, practic și versatil, care pot multumi proprietarii lor in fiecare sezon.

Rochii tricotate, pulovere voluminoase, jachete din lână și guler cald – toate acestea sunt elemente ale căderii bazei dulap, și, prin urmare, absolut trebuie să-hevom. Supliment cu ceva nou brand toate lucrurile obișnuite pot fi toate prin costume tricotate, rochii voluminoase și haină lungă tricot, care, întâmplător, este, de asemenea, de multe ori fulgeră pe podiumurile de toamnă-iarnă.

lucruri tricotate pot fi găsite în cele mai recente colectii de branduri de designer, cum ar fi Kenzo, Alberta Ferretti, Stella McCartney, acnee Studios, Celine si multe alte branduri de renume.

Plasați pariul pe culorile clasice si luminoase, care se va potrivi în orice dulap și se va potrivi cu orice stil. bluze și pulovere la modă în toamna anului 2017 pot fi considerate ca fiind produse extinse si dense, cu mâneci lungi. De asemenea, relevante sunt întotdeauna tricotate turtlenecks și rochie în strânsă: acestea sunt ușor de adaptat la vremea de toamnă și de lucruri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *