Selectarea corectă a produselor cosmetice

Cum de a nu se pierde printre multitudinea de produse cosmetice propuse și nu cheltui banii degeaba.
De îngrijire a pielii – alegerea dreptul de produse cosmetice

De foarte multe ori cumpara produse cosmetice a scăzut de publicitate oferta tentant impulsiv sau de a asculta recomandările vânzătorului (care de multe ori lucrează pentru un procent din vânzări). Vom începe să utilizeze vehiculul achiziționat, o amintire vagă despre modul în care funcționează, dar timpul trece și îmbunătățirile dorite nu sunt respectate.

Prin achiziționarea de bunuri, trebuie să acorde o atenție nu numai inscripția de pe ambalaj, cum ar fi „anti-acnee” sau „anti-rid” și compoziția completă și concentrația fiecărei componente, desigur, dacă vrem să cheltui bani nu în zadar.

Atunci când alegeți produsele cosmetice nu ar trebui să fie ghidate numai de bine-cunoscuta marca sau o campanie de publicitate promisiuni. Trebuie să impactul produselor cosmetice asupra manifestărilor legate de vârstă nedorite va depinde de compoziția și concentrația sa, nu pe promisiuni de publicitate.

De asemenea, obținerea să se înțeleagă un alt instrument pentru îngrijirea pielii, modul în care se va potrivi în schema generală de îngrijire a pielii.

Este posibil să trebuiască să experimentați până când găsiți ceea ce este potrivit pentru pielea ta.

Este important ca produsele cosmetice achizitionate adaptate la nevoile pielii (cele cinci principalele rezultate dorite care le-am văzut în prima parte a acestui articol), a avut grijă de ea, iar atunci când sunt combinate cu alți agenți deja în uz.

Program de pregătire pentru îngrijirea pielii, aveți nevoie pentru a ridica astfel de fonduri, care este primul efectiv, și în al doilea rând, pentru a provoca dorința de a le folosi vreodată.

Să efectueze un audit al produselor existente de îngrijire a pielii. Poate că s-ar putea să cumpere unele noi instrumente și utilizarea corespunzătoare a schemei cu cele pe care le utilizați deja în mod regulat.

Nu modificați numai sistemul de îngrijire a pielii deja cunoscut faptul că este simplu, în cele din urmă constituie un program nou, mai eficient.
Ce ar trebui să cosmetice

O parte din fondurile pe care le utilizați o îngrijire a pielii feței, gâtului și a pieptului pentru a îmbunătăți statutul lor, ar trebui să aibă rezultatul dorit. La aproximativ cinci acțiuni majore și necesare, am spus deja în prima parte. Acum ne extindem lista cu câteva rezultate așteptate, care trebuie respectate prin aplicarea produselor cosmetice.

Unele produs cosmetic trebuie să furnizeze o acțiune din lista de mai jos:

Reducerea ridurilor. Amintiți-vă că pentru realizarea acestui obiectiv, dorim să restabiliți epiderma, reduce stratul de celule moarte, hidrata pielea și stimulează sinteza de elastina, colagen și acid hialuronic.
Reglarea Culoare.
Întărirea conturului feței.
Elimina roseata.
Hidrata.
Îngustarea porii și curățire.
Clarificarea cercurile intunecate de sub ochi.
Compensare de peeling.
Protecția împotriva expunerii la soare.

În cazul în care oricare dintre produsele cosmetice utilizate de către dumneavoastră nu aveți oricare dintre următoarele acțiuni – este logic să se gândească la oportunitatea utilizării lor.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că nu există nici un astfel de produse cosmetice, care ar fi potrivite pentru toată lumea. Pielea tuturor oamenilor sunt diferite, astfel încât fiecare trebuie să fie controlat în mod individual de îngrijire pentru ea.
eticheta de lectură

Așa că vom continua pentru a corecta alegerea produselor cosmetice și vom începe cu citirea etichetelor.

Hai să luăm un demachiant – Scrub-Mask (promit pentru a elimina acnee) și ia în considerare compoziția etichetei și lista ingredientelor.

Ca regulă generală, toate aceste componente este împărțit în două grupe, prima care conține substanța activă la alte – inactive (ajutor). În general, toate componentele care sunt enumerate în ordinea descrescătoare a concentrației (trebuie reamintit faptul că nu toți producătorii indică concentrația componentelor).

Acum trebuie remarcat faptul că nu numai compoziția materialului și concentrația acesteia, cât mai mulți compuși pot induce rezultate pronunțate numai într-o concentrație specifică și ridicată.

Așa că am studiat denumirea produsului, producătorul, descrierea acțiunii și valoarea fondurilor. Acum vom trece la cel mai important – citiți compoziția componentelor. Citiți eticheta:

Substanța activă: acid salicilic (1%);
substanțele inactive (datele nu pot fi denumite ca suport, dar, în cazul în care acestea sunt transferate de către activ, este pentru ei și aparțin): apă, glicerină, bentonită, caolin, metilkokoiltaurat de sodiu, betaina kokamidopropyl, cocoamphoacetate de sodiu, acid glicolic, ceară microcristalină , polietilenă, parfum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *